Sport

2013.12.09. 11:40

Papírforma vereség

A Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabda együttesétől nem lehetett a jobb erőkből álló UTE otthonában bravúrra számítani.

Napló sport

UTE- VESC

3:0 (18, 18, 21)

Budapest, 50 néző. Veszprémi Egyetem SC: Jezerniczky, Poós, Környei, Molnár, Pintér, Dordzsceren. Csere: Földesi (liberó), Májusi. Edző: Holdinger Szilárd.

A veszprémi lányok (feketében) nem tudtak bravúrt aratni (Fotó: Penovác Károly)

 

A veszprémiek gyenge nyitás fogadásainak következményeként a vendéglátók pillanatok alatt négy öt pontos különbségre tettek szert. Akadtak időszakok, amikor a bakonyiak magukra találtak és közelebb férkőztek az UTE-hoz, azonban ez csak pillanatnyi állapot volt. Az első szett után a másodikban is sok technikai hibát vétettek a vendégek, könnyű labdákat hagytak elúszni, s ezért percek alatt 2:0-t mutatott az eredményjelző. A harmadik felvonásban nagyot fordult a világ: a VESC felszabadultan, teher nélkül röplabdázott és ennek köszönhetően rendre két három ponttal ellenfele előtt járt (14:16). A játszma hajrájára sajnos elfogyott a szufla és előbb egalizált az UTE, majd magabiztos végjátékkal nyerte a mérkőzést.

Holdinger Szilárd: - Egyelőre ennyit tudunk a jobb csapatok ellen. Vannak jó pillanataink, azonban ez még kevés, ennél a jövőben sokkal többre van szükségünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!