Sport

2014.05.20. 08:35

Sportági választék

Balatonfűzfő - Sportágválasztó napot rendeznek május 25-én a településen, ahol neves sportolók igyekeznek majd bizonyítani a mindennapos testmozgás, sportolás fontosságát az érdeklődő gyermekek, illetve bárki számára.

Novothny Ottó

A szervezők elmondták, hogy az esélyegyenlőségi programon Katus Attila hatszoros aerobik világbajnok fitness foglalkozást tart majd a fiataloknak, illetve a közös bemelegítést is ő vezényli napindítóként.

Rákos Patrik olimpikon úszó a medencébe csábítja majd az érdeklődőket, versengeni is lehet a kiváló úszóval. Természetesen emellett a sportággal kapcsolatos bármely kérdésre is szívesen választ ad.

Aki úgy dönt, hogy marad a szárazföldön, azt Minczér Albert olimpikon futó avatja be sportág rejtelmeibe, illetve csinál kedvet a rendszeres edzésekhez. A gyakorlati foglalkozás sem maradhat el, A kitűnő atlétával közösen lehet edzeni majd.

A fűzfői sportágválasztó izgalmas programokat kínál (Illusztráció: Penovác Károly)


A bátrabbak a Veszprémi Shotokan Klub vezetőjével, Fuit Vilmossal vehetik fel a harcot. Sportága egyik legjobbja szintén tart tréninget is, de szintén lehet faggatni a shotokan, a karate rejtelmeiről.

Az említett sportágak mellett lesz kispályás labdarúgás, vízilabda, aqua fitness, kézilabda, aerobik, kosárlabda, tenisz, taekwondo, asztali foci is, valamennyi sportágban bárki kipróbálhatja tudását, ügyességét, gyorsaságát, felkészültségét.

Az esélyegyenlőségi sportnapon négy korosztályban (óvódások és 1-2., illetve 3-5., valamint 6-8- osztályos általános iskolások, felnőtt) versenyezhetnek egymással a jelentkezők. Emellett lesznek kerékpáros ügyességi vetélkedők, sőt az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tanácsadások is.

A program a balatonfűzfői sporttelepen (uszoda, tenisz, labdarúgó és kosárlabda pályák, parkoló) május 25-én 9.30 órakor kezdődik és 17.30-ig tart. Mindenkit szívesen látnak a házigazdák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!