Sport

2014.12.09. 19:09

Arany érmek a táncosoknak

Ajka - Arany minősítésből ítélt oda legtöbbet a zsűri a Dinamik rock and roll klub által rendezett gálán a Nagy László Szabadidőközpontban.

Tisler Anna

A negyedik alkalommal megrendezett gála zsűri tagja volt Horváth Márk, a Dinamik edzője, a Magyar Akrobatikus Rock And Roll Szövetség pontozóbírója,  Burucs Barbara többszörös válogatott táncos valamint Szegediné Murai Dóra a pápai Black Bunny edzője. Az ajkai és pápai táncosok egész délutánt betöltő műsorában 40 műsorszámot láthattak az érdeklődők.

Arany minősítést kapott a manó korcsoportban Szabó Alexander és Tavaszi Katrin, a Csipet csapat valamint a Napsugarak csoport. A gyermek korcsoportban a Kék villám, Gelencsér Kata, Erdős Levente és Sebestyén Hanna, Javadi Hila, a Dina-Minik, a Candy girls valamint a Sweety kapta az aranyat.

A Zso Dance csoportja nagy tapsot kapott. Fotó Tisler Anna

A serdülőknél a Robots, Fodor Ditta, a Mystic, Tompa Dézi, a Fearless, Poor Dániel és Lozsi Vivien, valamint a Go szerepelt a legjobban
A junior és a felnőtt versenyzők közül a Shine, Csánicz Nóra és Czendrei Luca, Benkő Zsófia és Takács Roxána, a Rev Up, a Chits, a The Core valamint  Noname formáció érdemelte ki a legjobb minősítést.

A zsűri különdíját, a serleget látványtánc kategóriában a Benkő Zsófia -Takács Roxána páros, hip-hop műfajban a Noname, rock and rollban a The Core érdemelte ki. A közönségdíjjal  a Kék villám csoportot jutalmazták a nézőtéren ülők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!