Sport

2015.01.14. 14:59

Petre Cozma nem jön el a jótékonysági meccsre

Veszprém - Korábban tett nyilatkozatai miatt elnézést kért Petre Cozma. Levelében azt írja nem jön el a jótékonysági meccsre.

B. Virág Rita

Petre Cozma egyik interjújában arról beszélt, hogy a fiáról készült filmért csak 200 ezer forintot kapott a rendezőtől, Kálomista Gáborról. Azonban ez a kijelentés valótlan volt, így elnézést kért és azt is leírja, nem jön el a jótékonysági meccsre.

Petre Cozma a következőket juttatta el szerkesztőségünkhöz: „Nagy tévedés történt, amikor arról a pénzről kérdeztek, amit a fiam filmjének rendezőjétől kaptam. ...

Azért keveredtek össze a dolgok, mert akkor kaptam meg még különböző összegeket, ami a fiam fizetése volt és amire ő még életében jogosult volt.

De ettől kezdve, odáig ahova most jutott a dolog, nagyon hosszú volt az út. Nem volt szándékomban megbántani senkit, főleg nem Kálomista Gábort. Én soha nem kértem semmit senkitől, csak igazságot szeretnék a fiam emlékére.

Mától kezdve nem fogok senkivel beszélni a tárgyalásról, kivéve a magam és a családom ügyvédjét, aki mindig mellettünk állt.

Nagyon csalódott vagyok, hogy a dolgok idáig jutottak, így, ha mégis lesz mérkőzés, én azon nem fogok megjelenni."

Információink szerint biztosan nem lesz február 8-án barátságos mérkőzés a Dinamo Bukaresttel, mert mindkét csapatnak igen zsúfolt a programja. A találkozót más időpontban szeretnék lebonyolítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!