Sport

2015.04.09. 13:06

Veszprémi karatékák érmei

Veszprém - Oroszlányban, egy WKF szabályok szerint zajló gyakorló karateversenyen vendégeskedett a Veszprémi Shotokan Karate Club a minap.

Polgár Tibor

A Veszprémi Shotokan Karate Club sportolói eredményesen szerepeltek az oroszlányi versenyen Fotó: Veszprémi Shotokan Karate Club

A megmérettetésen 11 egyesület közel 120 karatékája vett részt. A veszprémiek öt versenyzővel utaztak Oroszlányba, ahol kilenc egyéni kategóriában indultak. – A számunkra szokatlan szabályrendszer nem jelentett gondot, hisz összesen öt arany- és négy bronzérmet szereztünk. Jó volt más szövetség versenyzőivel megmérettetni tudásunkat, sok új ismerőst szereztünk és nagyon sok pozitív élménnyel, tapasztalattal gazdagodtunk. Több edző és bíró is megdicsérte a versenyzőinket – tájékoztatta a Naplót Fuit Vilmos, a Veszprémi Shotokan Karate Club edzője. Az egyesület színeiben Bartos Bonita Kíra és Kocsis Áron 2-2 aranyérmet, míg Bácskai Ádám és Sándor Alfonz 2-2 bronzot, Fuit Vilmos pedig egy aranyérmet szerzett az oroszlányi versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!