Sport

2015.08.14. 19:07

Bemutatták a pápai focicsapat mezét

Pápa - Mezbemutatót és csapatfotózást tartottak a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságra készülő Pápai Perutz Futball Clubnál.

Polgár Tibor

A Perutz Stadion klubházában Bocskay László klubelnök, valamint Glatz Lajos sportmenedzser mutatta be a Perutz FC által a 2015/2016-os szezonban használandó hazai és idegenbeni szerelést. A pápai labdarúgók pályaválasztóként sárga felsőt, kék nadrágot és sportszárat viselnek majd – ezzel is követve a település futballhagyományait. Idegenben a Pápa város színeire emlékeztető sötétpiros-kék színösszeállítású dresszt húznak a Perutz mezőnyjátékosai. A kapusok pedig narancssárga mezben és fekete nadrágban futnak ki a pályára. A mezek elején a város, illetve a klub címere is megtalálható, míg a hátoldalon a szám, fölötte pedig a csapat neve olvasható.

Bocskay László klubelnök a Perutz FC mezével (Fotó: Haraszti Gábor)

Bocskay Lászlótól megtudtuk, a teljes játékoskeret mellett a Marton Miklós vezető-edző munkáját segítő háttércsapat is összeállt: a sportorvos Ferenczy András lett, míg Váradi Zsolt a gyúrói, Glatz Lajos pedig a sportmenedzseri feladatokat látja el. Utóbbi megjegyezte, a Perutz Stadionban a mérkőzések körítése az NB I-ben tapasztaltakhoz hasonló lesz, ugyanis készülnek többek között hangosbemondóval, kijelzővel, büfével, illetve a szurkolóknak lehetőségük lesz előzetes jegyvásárlásra is.

A Perutz FC vasárnap a Balatonalmádi vendégeként kezdi meg a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!