Sport

2015.08.18. 11:13

Pető Tamás váltja Casoni edzőt?

Székesfehérvár, Veszprém – Meg nem erősített információink szerint, a veszprémi Pető Tamás tartja már az edzéseket és ő irányítja a Videoton csapatát a szerdai Lech Poznan elleni Európa-liga mérkőzésen is.

B. Virág Rita

Bár eddig hivatalos bejelentés még nem történt, kiszivárgott információk szerint, biztosan távozik a Videoton élvonalbeli labdarúgó együttes éléről Bernard Casoni vezetőedző. A helyére egyelőre megbízott edzőként pedig Pető Tamást nevezték ki.

A veszprémi szakemberről úgy vélik, azért került másodedzőnek Fehérvárra, mert kiválóan beszél franciául és szakmailag is felkészült. Most pedig utóbbit be is bizonyíthatja ezt, hiszen szinte biztos, hogy ő dirigálja majd a magyar bajnokot a Lech Poznan elleni Európa-liga találkozón.

Próbáltuk utolérni Pető Tamást, aki sajnos a klub beleegyezése nélkül nem nyilatkozhat nekünk. Természetesen megkerestük a Videotont is, Gressó Gergő sajtófőnök visszahívást ígért az ügyben, azt mondta, ebben a témában még nem adtak ki hivatalos tájékoztatást, ezért házon belül egyeztetnie kell a feletteseivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!