Sport

2015.09.09. 11:44

Két napos kosárlabda felkészülési torna Veszprémben

Veszprém - A Veszprém, a Pápa, a Törökbálint, valamint a Győr részvételével rendezik meg szeptember 11-12-én a HOYA kosárlabda tornát.

B. Virág Rita

A Vetési gimnázium sportcsarnokában négy NB I/B-s alakulat harcol majd a minél jobb helyezésekért a HOYA kosárlabda tornán.

A házigazda veszprémiek és a pápaiak számára is remek erőfelmérő ez a torna. Mérész Csaba, a HOYA edzője és Vajda József, a Concordia Motax trénere is tökéletesen fel tudja majd mérni ez alatt a két nap alatt, milyen hiányosságai vannak még a csapatának.

Ráadásul közvetlen riválisok ellen léphetnek parkettre a megyei együttesek, ami más aspektusból teszi érdekessé a felkészülési tornát.

A múlt hétvégén a Pápa és a Veszprém egyszer már összemérte erejét, a Balogh József emléktornán, akkor a megyeszékhely kosarasai 79:70 arányban jobbnak bizonyultak a megfiatalított hazaiakkal szemben. A Vajda-legénység visszavághat tehát az elszenvedett fiaskóért, bár a gyakorlás valószínűleg most mindkét félnek többet jelent, mint az eredmény.

A program. Szeptember 11.: Veszprém Győr, 17.00, megnyitó, 18.30, Pápa Törökbálint, 19.00. Szept. 12.: Pápa Veszprém, 9.00, Törökbálint Győr, 11.00, Pápa Győr, 17.00, Veszprém Törökbálint, 19.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!