Sport

2015.11.20. 14:41

Hármas veszprémi siker a gumiasztalosok országos bajnokságán

Dabas, Veszprém - Akadt olyan kategória, ahol a dobogó mindhárom fokára veszprémi sportoló állhatott fel az országos gumiasztal-bajnokságon.

B. Virág Rita

A Veszprémi Torna Clubot (VTC) tíz sportoló képviselte a gumiasztalosok országos döntőjén, ahol kezdő és utánpótlás kategóriában hirdettek győztest.

Fantasztikus eredményeket értek el a fiatalok, a fiú kezdő kategóriában a dobogóra például csak veszprémi gumiasztalosok állhattak fel. A bajnoki címet Kerék Csongor szerezte meg Kovács Botond és Sződi Roland előtt. Negyedik helyen végzett Kubriczki Boldizsár.

A veszprémi gumiasztalosok jól szerepeltek a dabasi ob-n
Fotó: VTC

Utánpótlás 1-es kategóriában Kavalecz Lara elsőként jutott a fináléba, végül azonban másodikként fejezte be a versengést. Utánpótlás 2-es kategóriában hasonlóan alakult a forgatókönyv, Molnár Liza első helyen ment tovább, majd a döntőben az ezüstérmet érdemelte ki gyakorlatával. Pető Pannának bronzérem jutott az utánpótlás 3-as kategóriában, ami ugyancsak dicséretes eredmény.

Sági Patrícia ötödik, míg Kavalecz Kíra nyolcadik helyen zárt az utánpótlás 4-es korosztályban. Fig kategóriában Kellemájer Diát kell kiemelnünk, aki alig maradt le a dobogóról és a negyedik helyen végzett az ob-n.

Az ügyes gumiasztalosokat Kapai Márk készítette fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!