Sport

2016.01.28. 10:57

Ugalde, Alilovic és Sliskovic elődöntős

Veszprém - A veszprémi kézisek, akik nem szerepeltek az Eb-n, vagy válogatottjaik már nem érdekeltek, gőzerővel készülnek a tavaszi szezonra. Gasper Marguc és Aron Palmarsson a héten csatlakozott a fiatalokkal feltuningolt kerethez.

B. Virág Rita

Úgy tudjuk, a magyar válogatott pedig rögvest a svéd fiaskó után elindult haza. A héten nekik már nem lesz edzés, ugyanis péntektől hétfőig szünetet rendelt el Javier Sabate vezetőedző, aki az Eb legizgalmasabb összecsapásait a helyszínen tekinti meg.

Az MVM Veszprém játékosai közül Andreas Nilsson pénteken helyosztón szerepel, a lengyel-svéd párharc a hetedik, nyolcadik helyről dönt majd. Cristian Ugalde, Mirko Alilovic és Ivan Sliskovic a horvát–spanyol elődöntőn érdekeltek, ugyancsak pénteken. Utóbbiakra feltehetően a február 2-ai Nexe elleni SEHA-Liga meccsen sem számíthat majd Sabate edző.

További hír, hogy a talpsérüléssel bajlódó Gulyás Péter egyelőre a konditermi tréningeken tud részt venni, a labdás gyakorlásokon még nem bevethető.

Momir Ilic kéztörése viszont teljesen rendbe jött, a szerb egészségi állapota száz százalékos.

A hónapok óta maródi, Christian Zeitz is végre újra labdát foghat. Azt egyelőre nem tudni, hogy a következő SEHA-Liga összecsapásokon pályára tud-e majd lépni a vállsérüléséből felépülő átlövő, erről később az orvosok döntenek majd.

Megtudtuk azt is, hogy a napokban bejelenti a klub azt is, ki lesz az új másodedzője Javier Sabate-nak.

SEHA-Liga meccsekkel folytatják

Február 2-án folytatódik a szezon az MVM Veszprém számára, amikor a SEHA-Liga címvédője a horvát Nexét fogadja 18 órától. Még ugyanezen a héten, 6-án, 16.15 órától a Zomimak csapata vendégeskedik a Veszprém Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!