Sport

2016.03.02. 20:26

Régi-új edző a Pápánál

Pápa - Régi-új edzővel vágott neki az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság tavaszi szezonjának a Bakonyerdő Pápa.

Molnár Tímea

Az élet furcsa történeteket ír. Kapcsándi Zsolt, a Bakonyerdő edzője Angliába költözött, ezért a 2015/2016-os bajnokságnak új szakvezetővel vágott neki a pápai kézilabdacsapat. Ám Zsolt fél év után visszatért Pápára, mint mondta, a szigetországban tudatosult benne, hogy mennyire hiányzik neki a kézilabda, és ezzel akar foglalkozni. Ez egybeesett azzal, hogy megüresedett a Bakonyerdő vezetőedzői posztja, ami Kapcsándi Zsolté lett. Emellett ő felel az utánpótlásképzésért, és ellátja a technikai vezetői teendőket is. A munkában testvére, Kapcsándi Kristóf segíti.

Az utánpótlásról Zsolt elmondta: felépített rendszer van a városban, ezt a Kilián DSE-vel együttműködve alakították ki az elmúlt évek során, de mindig van mit javítani, fejleszteni. A cégek társasági adójából megpályázható pénzeknek köszönhetően sokat javult az utánpótlásképzés, több edzőt tudnak foglalkoztatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!