Sport

2016.05.11. 17:25

Profik és amatőrök tollaslabdáztak

Veszprém - Tollaslabda sportágban rendezte meg a Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságot (MEFOB) a Pannon Egyetem a közelmúltban.

B. Virág Rita

Hat egyetemről összesen harminc sportoló jelezte részvételi szándékát az idei MEFOB-on. Ahogy az lenni szokott, az amatőrök mezőnye jóval népesebb volt, viszont a profiknál a ranglista legjobbjai is pályára léptek.

A Nyugat-Magyarországi Egyetemről 11-en, az ELTE-ről és a Pécsi Tudományegyetemről hatan-hatan, a BME-ről négyen, a debreceni egyetemről egy fő, míg a Pannon Egyetemről ketten adták le nevezésüket. A nagy hiányzó a TF volt, ahonnan sajnos senki sem érkezett.

A felújított egyetemi tornacsarnokban három pályán folytak a küzdelmek a minél jobb helyezésekért.

A hazai indulók közül - az igazolt versenyzők kategóriájában - a Letsch Péter-Holczinger András duó párosban az előkelő második helyezést szerezte meg.

Az amatőröknél a Pannon Egyetem képviseletében Holczinger András szerepelt a legjobban, aki remekül teljesített és a dobogó tetejére állhatott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!