Sport

2016.11.25. 16:17

Futsal: Fehér hónapokra kidőlt

Veszprém - Igazi hatpontos rangadóval indul az NB 1-es futsal-bajnokság második köre az 1. FCV Veszprém számára. A második helyezett bakonyiak a két ponttal kevesebbet gyűjtő, és jelenleg a harmadik pozíciót elfoglaló Dunaújvárosnál vendégszerepelnek, hétfőn 19:00 órától.

B. Virág Rita

Az előző játéknapon a Ferencváros vendégeként szenvedett, sokaknak váratlannak tűnő vereséget a megyeszékhely első osztályú csapata.

Egy nagyon nehéz hetet zártunk le az FTC elleni mérkőzéssel. Öt nap alatt három találkozón is pályára kellett lépnünk, ami bizony meglátszott a teljesítményünkön. - kezdte visszatekintését Madarász János a 1. FCV vezetőedzője, majd elmondta: - A fiaskó ellenére le a kalappal a fiúk előtt, tisztességgel tették a dolgukat. Játékunkból egyedül a frissesség hiányzott, de azt a heti nagyobb megterheltség számlájára írom. Siránkozni sem okunk, sem időnk nincs, megyünk tovább a megkezdett úton, és ennek az útnak a következő állomása a hétfői Dunaújváros elleni derbi lesz. –tért rá a soron következő rangadóra Madarász mester. Jól ismerjük egymást, nagyon újat már nem fogunk tudni mutatni egymásnak.

Fotó: Penovác Károly

A pillanatnyi forma, a helyzetkihasználás, valamint a kapusteljesítmény mind-mind meghatározó lesz a végeredmény kialakulásában. Igazi háromesélyes mérkőzést fogunk játszani, amiből a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni. A sérülések sajnos az új szezonban sem kerülnek el minket. Az FTC elleni találkozót Fehér egy csúnya vállsérülés miatt a korházban fejezte be, a fiatal játékosra vélhetően műtét és hosszabb kihagyás vár majd. A maródiak listája ezzel még nem ért véget, hiszen részleges bokaszalag szakadás miatt Püspök játékára sem számíthatok. Gondjaink ellenére, a jelenlegi keretünket érzem olyan erősnek, hogy a hiányzók pótlása nem fog gondot okozni a srácoknak. –zárta mondandóját a veszprémiek szakvezetője Madarász János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!