Sport

2016.12.27. 19:25

Érmekben gazdag év

Veszprém - Évet értékelt a Kid Rock and Roll SE vezetője, Putics-Bondor Virág, aki szerint fantasztikus és igen eredményes évet zárt az egyesületük.

B. Virág Rita

A Kid Rock and Roll SE idén több nemzetközi versenyen is részt vett, amelyek közül a junior-világbajnokság mindenképpen az élre kívánkozik. Itt élete első világversenyén a Kirchkeszner Máté-Bartl Zsófia kettős sok tapasztalatot gyűjtve a 21. helyen végzett.

A Leobenben megrendezett nemzetközi viadalon aranyéremnek örülhettek a veszprémiek a Rocker Ladies junior nagyformációnak köszönhetően. A Brnóban tartott erőpróbán pedig a Sasvári Márk-Márta Kíra children páros a hatodik, míg a Sevinger Dávid-Gönczöl Regina junior páros a hetedik helyet érdemelte ki.

Putics-Bondor Virág vezetőedző és tanítványai: a Schaffer Márk és Balogh Réka serdülő páros Fotó: Kid Rock and Roll SE

Az országos viadalokon sem maradtak érmek nélkül a Kid Rock and Roll SE képviselői. Az Ender Tamás-Csomai Bettina kettős két országos megmérettetésen is dobogóra állhatott, egy arany- és egy ezüstérem jutott nekik Couple Dance Show című előadásukért.
A Prodigy Projekt felnőtt nemzeti kisformáció is két érmet szerzett: a magyar bajnokságon harmadik helyen zárt, ahogy egy másik, országos vetélkedőn is.

A különböző területi versenyeken igazi éremdömpingben volt része a klubnak, összesen hat arany-, kilenc ezüst- és három bronzérmet gyűjtöttek a táncosai.

Aranyérmet szerzett: Prodigy Project felnőtt nemzeti kisformáció kétszeres első, Csinizsaruk felnőtt kisformáció, Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció, Sevinger Dávid-Gönczöl Regina junior páros, Ender Tamás-Csomai Bettina felnőtt C kategória. Ezüstéremnek örülhetett: Sasvári Márk- Márta Kíra children páros, akik kétszer is másodikak lettek, Kung-Fu Pandák children nagyformáció, Grú-Sokk serdülő nagyformáció, szintén kétszeres második, Rocker Ladies junior nagyformáció, Csinizsaruk felnőtt kisformáció, Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció, Kirchkeszner Máté-Bartl Zsófia junior páros.

Bronzérmes volt: Sevinger Dávid-Gönczöl Regina junior páros, Rocker Ladies junior nagyformáció, Tinistyle felnőtt kisformáció.

A háttérben is sokan segítettek

Putics-Bondor Virág kiemelte, a sok szép eredmény a táncosok és a szülők áldozatos munkáját dicséri. Rajtuk kívül több szakembert is meg kell említenie, akik ötleteikkel és háttérmunkálatokkal segítettek: Horváth Zsófia, Sváb Orsolya, Kalmár Dóra, Putics Bence, Stieber Csaba, Köbli-Mohr Bernadett, Köbli-Mohr László, Kirchkeszner Máté, Koronczai Zsófia, Dietel Zsófia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!