Sport

2016.12.27. 18:15

Nagy kihagyja a kézi-vb-t

Veszprém - A korábban a Veszprémet is erősítő átlövő nem lesz ott a januári férfi kézilabda világbajnokságon. A füredi fiatal betegség miatt hiányzik a keretből.

Horváth Gábor

Ahogyan arról már beszámoltunk, javában zajlik a magyar férfi kézilabda-válogatott felkészülése a januári világbajnokságra. A munka karácsony előtt kezdődött, a két ünnep között pedig az edzések mellett felkészülési torna is vár a mieinkre. Az érdi Porvident-kupán csütörtökön Szlovákiával mérkőzünk, pénteken pedig Csehországgal, vagy Bahreinnek játszunk helyosztót.

Friss hír, hogy a korábban Veszprémben is szereplő, jelenleg a francia Dunkerque csapatát erősítő Nagy Kornél nem lesz ott a világbajnokságon, második gyermeke születése miatt nem tudja vállalni a felkészülést. A balatonfüredi Győri Mátyás betegséggel bajlódik, ő most nem tud edzeni.

A keret, kapusok: Bartucz László (Csurgó), Fazekas Nándor (Balatonfüredi KSE), Mikler Roland (Telekom Veszprém). Jobbszélsők: Gulyás Péter (Veszprém), Harsányi Gergely (Tatabánya). Jobbátlövők: Ancsin Gábor (Veszprém), Balogh Zsolt (Mol-Pick Szeged), Nagy László (Veszprém). Irányítók: Császár Gábor (Schaffhausen), Juhász Ádám (Tatabánya), Lékai Máté (Veszprém). Beállók: Bánhidi Bence (Szeged), Schuch Timuzsin (Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Tatabánya), Zubai Szabolcs (Szeged). Balátlövők: Bodó Richárd (Szeged), Jamali Iman (Breszt), Ligetvári Patrik (Veszprém). Balszélső: Iváncsik Gergő (Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!