Sport

2016.12.22. 08:41

Távozott az edző - jobb ajánlatot kapott

Veszprém - Távozott a labdarúgó megye I sereghajtójának edzője, de nem elküldték, jobb ajánlatot kapott.

Horváth Gábor

Az NB I-es és NB II-es edzői múlttal is rendelkező Hagymási Zoltán nyáron vállalta el a Gyulafirátót SE csapatának irányítását. Az együttes nem szerepelt jól, mindössze hat pontot szerzett az ősszel, s ezzel sereghajtó a megyei első osztályban. Tavasszal már nem Hagymási ül a rátóti kispadon, a tréner a Komárom-Esztergom megyei első osztályban szereplő, NB III-as álmokat dédelgető Oroszlány együtteséhez igazolt. Ajánlatot kapott, amit elfogadott. (Az oroszlányiak ötödik helyen telelnek a tabellán.)

Hagymási Zoltán nagy lendülettel kezdett Gyulafirátóton dolgozni, de a munka végül csak fél évig tartott

Fotó: Horváth Gábor

- Sajnáljuk, de megértjük a távozását, Oroszlányban mások a lehetőségek és a célok. Békében, korrekt módon váltunk el. A nyáron nyolcan távoztak a kezdőcsapatunkból, 12 ifistát vittünk fel a felnőtt keretbe. Együttesünk átalgéletkora 20 év volt, nagyon hiányzott a rutin, ráadásul meghatározó embereink estek ki sérülés és jogtalan eltiltás miatt hosszú időre a játékból. Nagyon nehéz tavasz vár ránk, a szünetben szeretnénk megerősíteni a csapatot, bízunk benne, hogy a szurkolók a folytatásban más jellegű játékot láthatnak a csapattól - válaszolta érdeklődésünkre Fogl Sándor, a gyulafirátótiak szakmai igazgatója, aki elárulta: van jelöljük a kispadra, tárgyaltak, de még nem született megállapodás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!