Sport

2017.01.01. 15:34

Az életéért küzd a volt füredi kézilabdás

Komló, Balatonfüred - Súlyos autóbalesetet szenvedett a Balatonfüredi KSE egykori játékosa karácsony második napján.

B. Virág Rita

A 24 esztendős Bujtár Ádám, aki tavaly februárban igazolt a tóparti egyesülettől előbb a Ferencvároshoz, majd a nyáron Komlóra december 26-án Pécsett egy koncerten vett részt, ahonnan társaival kocsival indultak vissza Komlóra. Út közben azonban a sofőr elvesztette uralmát a gépjármű felett és előbb villanyoszlopnak, majd egy parkoló teherautónak csapódott neki.

A jobbszélső, aki az anyósülésen foglalt helyet súlyos sérüléseket szenvedett és úgy tudjuk, egyelőre nincs túl az életveszélyen.

Az NB I-ben szereplő Sport 36-Komló alakulata és annak szurkoló egy emberként álltak ki a balesetet szenvedett játékos mellett. "Veled vagyunk, Bujti!' feliratú molinót húztak ki a szurkolók és a játékostársak a helyi sportcsarnoknál, így fejezve ki együttérzésüket.

A Komló, ahol több egykori veszprémi, füredi kézis is szerepel, január 13-án játssza első edzőmeccsét az NB I/B-ben szereplő Telekom Veszprém U23-as gárdájával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!