Sport

2017.02.16. 09:03

Éjszakai fürdőzéssel ünnepeltek a kézisek a kieli győzelem után (videóval)

Kiel, Veszprém - A THW Kiel ellen aratott történelmi siker után a szurkolók és Nagy László csapatkapitány, valamint Schuch Timuzsin is megmártózott a jéghideg Balti-tengerben.

B. Virág Rita

A drukkerek hősies fogadalmat tettek a Bajnokok Ligája találkozó előtt, amennyiben nyer a csapat, úgy megfürdenek a tengerben. Fontos megjegyeznünk, hogy tegnap éjszaka 4 Celsius fokos volt a Balti-tenger, azonban a szurkolók teljesítették ígéreteiket. Sőt, a veszprémiek csapatkapitánya és a védőspecialista Schuch Timuzsin is beleereszkedett a vízbe.

A Telekom Veszprém hivatalos közösségi oldalára feltöltött videón is jól látszik, ha csak térdig, de valóban megmártózott a vízben a két játékos is. Arra azért kíváncsiak vagyunk, vajon Nagy László miért papucsban teljesítette a kihívást.

Reméljük, senki nem fázott föl, nem lesz beteg, bár a jéghideg víz biztosan segített az izmok regenerációjában. Pénteken már Gyöngyösre utazik a csapat, az NB I alapszakaszában vár rá újabb kihívás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!