Sport

2017.03.09. 16:15

Megyefoci: a harmadik forduló rangadóját a Perutzban rendezik

A harmadik tavaszi fordulót rendezik hétvégén a labdarúgó megye I-ben. A forduló rangadójának a Perutz Stadion ad otthont.

Horváth Gábor

Balatonfüredi FC (1.)-Magyarpolány (11.): Ahogyan az várható volt, az éllovas Füred tavasszal folytatta őszi menetelését. Az viszont nem volt várható, hogy a Magyarpolány ilyen gyengén rajtol. Az újonc két vereséggel kezdte a tavaszt, s most sem lehetnek nagy reményei. Első és második ránézésre is fix egyesnek tűnik a meccs.

Várpalotai BSK (8.)-Ugod SE (14.): Az ugodiak két hazai találkozójukon pont nélkül maradtak, míg a VBSK idén még veretlen. Egyértelműen a Várpalota együttese a szombati összecsapás esélyese.

Ajka Kristály (7.)-Úrkút SK (3.): A Kristálynak nagyon össze kell kapnia ma-gát, ha szorossá szeretné tenni a mérkőzést. Az ajkai-ak két hatgólos vereségbe szaladtak bele, míg az Úrkút egy döntetlen után legutóbb nyert.

Az FC Zirc-Dudar (kék mezben Hoffer Levente) ebben az évben először szerepel hazai pályán
Fotó: Balogh Ákos

Pápai Perutz FC (2.)-Tihanyi FC (4.): Bár a hazaiak jóval esélyesebbnek tűnnek, mégiscsak ez a párosítás a forduló rangadója. Érdekes lesz látni, hogy a szezon meglepetéscsapata vajon mire képes a bajnoki címért harcoló pápaiak pályáján.

Öskü FC (12.)-Péti MTE (15.): Nagy a tét, hiszen mindkét csapat dupla vereséggel kezdte a tavaszt, itt az alkalom kitörni a hullámvölgyből. Érdekesség, hogy pontot ugyan nem szerzett, egyáltalán nem teljesített rosszul eddig sem a Pét, sem az Öskü.

Gyulafirátót SE (16.)-Devecser SE (9.): Két szép sikerrel rajtolt a Devecser, amely a sereghajtó otthonában tovább nyújthatja jó sorozatát. Igen ám, de Gyulafirátóton nem lehet biztosra menni, az előző két mérkőzésen jól látszott, hogy az idei gárda ütőké- pesebb, egységesebb, mint az őszi csapat.

Csetény SE (13.)-Balaton-almádi SE (6.): A csetényiek hazai környezetben biztosan összeszorított fogakkal küzdenek majd első idei pontjaikért. Nem is esélytelenek, mert az Almádi idén eddig nem mutatott kiemelkedő formát.

Zirc-Dudar (10.)-Fűzfői AK (5.): Ez kivételesen egy olyan párosítás, amelyet mindkét fél kiváló formában vár. A Zirc-Dudar és a FAK egyaránt hat pontot gyűjtött tavasszal, utóbbi még gólt sem kapott. Kiegyenlített, szoros küzdelem várható.

Balatonfüreden, Ajkán, Várpalotán és Pápán szombaton rendeznek mérkőzést, a többi találkozó vasárnap lesz az MTD Hungária megye I-ben hétvégén. Az egységes kezdési időpont 13.30, egyedül a pápai összecsapás rajtol később, 15 órakor. A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága a Füred-Magyarpolány meccset közvetíti youtube-csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!