Kőkemény csoportmeccsek

2018.12.26. 21:22

A balatonfürediek programja Spanyolországban rajtol majd

Spanyolországban kezdi meg szereplését az EHF-kupában a Balatonfüred kézilabdacsapata. A sorozat csoportköre február elején rajtol majd.

Horváth Gábor

Mint ismeretes, a Balatonfüredi KSE sikerrel vívta meg a selejtezőt az EHF-kupa idei szezonjában, s ezzel nyerte el a jogot a csoportkörben szereplésre.

Csoknyai István csapata igazi halálcsoportba került, hiszen a négyesben három elit liga – a német, a francia és a spanyol – egy-egy képviselőjével kell megharcolnia.

Közülük kettő, a francia ­Saint-Raphael és a német Füchse Berlin idén ott volt a sorozat négyes fináléjában, a döntőt is ők vívták, utóbbi sikerével. A spanyol La Rioja pedig a közelmúltban négy szezont is a Bajnokok Ligájában töltött, azaz iszonyatosan kemény meccsek várnak februárban és márciusban a balatonfürediekre. A BKSE ráadásul pályaválasztóként nem használhatja saját csarnokát, amely nem felel meg a sorozat követelményeinek, Fazekas Nándorék a Veszprém Arénában fogadják majd ellenfeleiket.

A Balaton-partiak pontos programja az EHF-kupa csoportkörében, február 9., 21.15: BM Logroño La Rioja–Balatonfüredi KSE.

Február 14., 18.00: BKSE– Füchse Berlin

Február 23., 13.00: Balatonfüredi KSE–Saint-Raphael Var Handball.

Március 3., 19.00: Saint-­Raphael Var Handball– BKSE.

Március 24., 15.00: BKSE– BM Logroño La Rioja.

Márc. 31., 16.00: Füchse Berlin–BKSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában