NB III

2019.06.01. 07:00

A biztos kieső otthonában zárják az évet a pápaiak

Biztos bennmaradóként felszabadult játékra és szép búcsúra készül a sereghajtó ellen az NB III-as labdarúgó-bajnokság záró fordulójában a Perutz FC.

Haraszti Gábor

A sárga mezes Perutz FC sikerrel búcsúzna

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az utolsó előtti fordulóban több mint egy hónap elteltével ünnepelhetett ismét győzelmet a Perutz gárdája, mely egy fordulatos, gólgazdag mérkőzésen 4-3 arányban kerekedett felül a BKV Előre együttesén.

– Megint saját magunknak tettük nehézzé a meccset, kétgólos előny tudatában le kellett volna zárni a bajnokit – emlékezett Lengyel Ferenc edző. – Aztán megint jött a Csepelen is tapasztalt rövidzárlat, öt perc alatt két gólt kaptunk, sőt ha kapusunk, Szigeti Ákos nem véd olyan bravúrosan, az ellenfél könnyen fordíthatott is volna. Szerencsére a hosszabbításban be tudtuk lőni a győzelmet érő találatot, amivel teljesítettük a vezetőség részéről megfogalmazott célt, a bennmaradást.

Az idénytől Andráshidán búcsúzik a csapat, az eredménytől függetlenül a hazaiak már biztosan kiestek.

A sárga mezes Perutz FC sikerrel búcsúzna
Fotó: Penovác Károly/Napló

Lengyel Ferenc csapata ezúttal sem lesz teljes, a régóta sérültek mellett különböző okok miatt Tóth Levente, Szabó Zsolt és Baldauf Konrád sem lesz hadra fogható. – Most is nehéz helyzetben vagyunk, hogy csak egy példát mondjak, a héten tízen edzettünk, így ismét az utánpótlás-játékosoknak adunk lehetőséget a bizonyításra. Egy ilyen szezon után nincs számunkra tét nélküli találkozó, így Andráshidára is három pontért megyünk, ám biztos vagyok benne, hogy a hazaiak is szeretnék győzelemmel befejezni NB III-as szereplésüket. Érdekes találkozó lesz, utolsó energiáinkat mozgósítjuk, hogy szépen tudjuk lezárni az évet, egy felszabadult, de nem felelőtlen játékot szeretnék látni.

A bajnoki vasárnap 17.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában