Sport

2015.06.02. 17:11

Négy iskola együttese mérte össze tudását kézilabdában - A Botev vitte haza a kupát

Veszprém - A Botev iskola csapata nyerte a 36. alkalommal kiírt Báthory-kupát a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Heffler Péter

Nagy múltra tekint vissza a Báthory-kézilabdakupa, melyet idén harminchatodik alkalommal rendeztek meg kedden négy csapat, egy bezdáni, egy sepsiszentgyörgyi iskola, valamint a házigazda Báthory mellett a Botev csapatának részvételével. Nagyon remélem, hogy a mai torna nem csak a sportról szól majd, hanem annak a barátságnak az elmélyítéséről, ami már évtizedek óta összeköt bennünket - mondta Barták Péterné igazgató a megnyitón, utalva arra, hogy a bezdáni iskola a torna fennállása óta résztvevője a Báthory Kupának.

A Március 15. úti sportcsarnokban akárcsak régen a nagyokat szinte telt ház és remek hangulat fogadta a csapatokat, ugyanis a Báthory Kupa napjára tanítási szünet volt az iskolában, hogy mindenki szurkolhasson a hazaiaknak. A kupát végül a Botev csapata vihette haza, míg második lett a Báthory, harmadik a Bezdán, negyedik pedig a sepsiszentgyörgyi iskola együttese. Az iskolai szünnappal, illetve a remek hangulatú mérkőzésekkel azonban alighanem minden résztvevő nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!