Sport

2017.01.17. 17:35

A fináléba jutás és a talpra állás a tét

Veszprém - Nincs könnyű helyzetben a veszprémi futsalcsapat, amelyre szerdán egy újabb kemény ütközet vár.

Horváth Gábor

Két vereséggel és egy döntetlennel kezdte az esztendőt az 1. Futsal Club Veszprém, kijelenthető, hogy gödörben van az együttes. Ez a gödör azonban nem olyan mély, hogy egy jól sikerült kupameccsel ne lehessen egy lépéssel kijutni belőle.

Madarász János alakulata a múlt héten kikapott (0:3) a zalaegerszegi Göcsej SK otthonában, majd az Aramis SE vendégeként maradt alul (4:5) a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első fordulójában. Hétfőn az Aramis SE volt az NB I-es bajnokságban a bakonyiak vendége.

Az 1. FCV (balra Bognár Péter) ma újra összecsap az Aramisszal Fotó: Penovác Károly

Tatai Józsefék összeszedett, taktikus játékkal vezettek, ám három másodperccel a vége előtt a fővárosiak egyenlítettek (1:1). Szerdán, a kupapárharc visszavágóján ismét az Aramis lesz az 1. FCV vendége.

A 18 órakor kezdődő összecsapás tétje kettős. Eldől, melyik csapat jut a veszprémi rendezésű négyes döntőbe, másrészt az is, hogy kilép-e a gödörből a bakonyi gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!