Sport

2016.12.27. 18:08

A futball boldogsága - Megyénk fociéve képekben

Veszprém - Eseménydús esztendő áll a Veszprém megyei labdarúgás mögött. Szokás mondani, hogy amatőr szinten a részvétel és nem a siker a fontos, de nézzék azt a felszabadult örömöt, amelyet fotósaink az elmúlt hónapokban megörökítettek!

Horváth Gábor

A megyei első osztály 2015/2016-os szezonját meggyőző teljesítménnyel nyerte a VLS Veszprém, amely aztán sikeresen vette az osztályozót is (az már más kérdés, hogy az NB III-as szereplés nem úgy sikerült, ahogyan tervezték).

Az ifjúságiaknál a tapolcaiak gyűjtötték be a bajnoki aranyat, a csapat Balatonalmádiban biztosította be elsőségét, majd jöhetett a tánc. Megyénk idei kupagyőztese a Fűzfői AK lett. Le a kalappal a Balaton-partiak előtt, akik egy gyenge bajnoki szezon közben összeszorított foggal harcoltak a Magyar Kupában. Az együttes a fináléig küzdötte magát, ahol a szintén becsülettel helytálló Sümeget fektette két vállra.

A megyei második vonalban a Tihanyi FC lett a befutó, a félszigetiek szépen építkezve, meggyőző játékkal váltottak osztályt, ahol szintén nem vallanak szégyent, sőt. De nemcsak a győzteseké a boldogság kiváltsága, egy-egy gól, szép csel, jó megmozdulás, vagy akár egy kapufára tolt labda is tud örömet okozni. Mert ilyen a foci.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!