Sport

2015.09.17. 10:08

A múlt héten gyengén játszó BKSE kőkemény feladat előtt áll

Balatonfüred – „Ha őszinte akarok lenni, lebecsültük őket, pedig nagyon fontos lett volna a két pont megszerzése” – nyilatkozta lapunknak Csoknyai István.

Horváth Gábor

A kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüredi KSE szakvezetője a múlt heti váratlan vereségről beszélt.A BKSE száz százalékos mérleggel, vendége, a Balmazújváros pedig mindössze egyetlen ponttal várta a vasárnapi találkozót, amelynek a vége 22:23 lett.

– Ha őszinte akarok lenni, lebecsültük őket, pedig nagyon fontos lett volna a két pont megszerzése. Az öltözőben, sőt, lehet, hogy már előző nap eldöntöttük, megvan a meccs. Mire észleltük, hogy baj van, már késő volt. Fáj a vereség, de néha a pofonra is szükség van. Tragédia nem történt, hosszú a bajnokság, megyünk tovább – fogalmazott Csoknyai István. A szakember hangsúlyozta: nagyon nehéz feladat előtt állnak. A Balatonfüred pénteken 18 órától az ebben a szezonban még veretlen Cegléd otthonában lép pályára.

– Ellenfelünk jól erősített, remekül szerepel, ráadásul tavaly kikaptunk otthonában. Sokkal jobb teljesítményre lesz szükségünk annál, mint amit a Balmazújváros ellen mutattunk – vélekedett a vezetőedző.

A BKSE (fehérben balról: Petrovski, Gábori, Szöllősi) fájó vereség után javítana, nem lesz könnyű (Fotó: Balogh Ákos)

A BKSE jelenleg nyolc ponttal harmadik az élvonal tabelláján. A ceglédiek két-két győzelemmel és döntetlennel állnak (hazai pályán mindkét bajnokijukat behúzták), csapatuk ezzel a hatodik helyet foglalja el.

Úgy néz ki, hogy a balatonfüredieknél felépültek a sérültek, és a mai összecsapáson az előző meccset kihagyó Törteli Koppány is pályára léphet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!