Sport

2006.11.20. 03:28

A negyedik sikert idegenben hozták

Debrecen (viri) - Idegenben feltűnően simán nyert a Veszprémi Egyetem SC NB I-es női röplabdaegyüttese a B csoport tegnapi játék-napján.

B. Virág Rita

A hosszú utazás után is igen összeszedetten és koncentráltan kezdte a játékot a VESC (0:5). Az egyetemisták kiváló sáncmunkájukkal teljesen megbénították a hazai-akat (7:18, 12:21), s így megérdemelten szereztek vezetést. A második játszma szorosabb eredményt hozott - pontatlanabbá vált a vendégek alapjátéka (18:16), de a végjátékban újra sikerült megfelelően összpontosítani, és 20:20 után állva hagyták ellenfelüket (0:2). A harmadik szettre összeroppant a Debrecen, a Veszprém pedig különösebb erő kifejtése nélkül, tetszés szerint gyártotta a pontokat (10:18, 13:20) és simán hozta a játszmát és a szettet is. Külön szót érdemel Berki Zsanett szereplése, aki sérülten is vállalta a játékot, és egy egészen új szerepkörben, liberóként segítette csapatát.

Negyedik győzelmét aratta idegenben a Veszprémi Egyetem. Ötórás utazás után is remek játékot produkált a gárda, s így továbbra is tartja a helyét a középmezőnyben.

Fehér Tibor: Fontos sikert értünk el. Így tovább!

A junioroknál: Debrecen- VESC 0:3 (-15, -21, -11).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!