Sport

2017.03.31. 18:35

A sereghajtó ellen lép pályára az FC Ajka

Ajka - A sereghajtó vendégeként lép pályára szombaton (16.30) az FC Ajka a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Az FC Ajka dobogós helyezésért, a Komárom VSE a bennmaradásért harcol, de a sereghajtó az utóbbi időben megerősödött, és ez már eredményességben is megmutatkozott. A kizárt Tatabányából öten is a komáromiakhoz igazoltak, s a csapat a múlt héten hosszú idő után gyűjtött ismét három pontot, Diósdon tudott 2:1-re nyerni.

Ami az FC Ajkát illeti, a negyedik helyen álló együttes bő egy hónapja veretlen a ligában, az előző körben a Videoton II alakulatát fektette két vállra (1:0). - Volt egy-két feltűnő hibánk, de ettől függetlenül magabiztosan nyertünk. Meccsről meccsre javul a játékunk. A védekezésünk rendben van, ami nagy öröm, a helyzetkihasználásunkon azonban még dolgoznunk kell - utalt vissza a múlt heti bajnokira (amelyet akár 5:0-ra is nyerhetett volna a hazai csapat) az ajkaiak mestere, Bücs Zsolt.

Az FC Ajka (fehér mezben, balról Kozma Máté és Skriba Máté) hosszú hetek óta veretlen a futball NB III nyugati csoportjában
Fotó: Penovác Károly

A szakember úgy látja, nem lesz könnyű dolguk Komáromban. - Ellenfelünk erősödött, a kreativitásunkat kell kihasználnunk, valamint labdaszerzés után gyorsan kell majd támadást építenünk. Kezdünk jól kinézni, bízom benne, hogy sikert aratunk.

Bücs Zsolt ismét számíthat az eltiltását letöltő Szabó Zsoltra, Kovács Gergő és Lőrinczy Attila pedig felépült sérüléséből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!