SRE: továbbra is a tabella élén

2019.02.04. 19:38

A sümegi röplabdázók ezúttal győri ellenfelüknél bizonyultak jobbnak

Zsinórban harmadik mérkőzését is megnyerte a Sümegi RE NB I-es férfi röplabdacsapata, így továbbra is hibátlan mutatókkal vezeti a tabellát.

B. Virág Rita

A Sümegi RE alakulata nagy csatában győzte le a SZESE Győr gárdáját

Fotó: Penovác Károly/Napló

Sümegi RE–SZESE Győr 3-1 (23, –20, 21, 23)

Sümeg, 100 néző. V: Pőcze, Barabás. Sümegi RE: Török R. 6, Kunert 17, Sow 7, Kotin 4, Németh Z. 10, Tigyi 9. Csere: Erki (liberó), Péter 14, Óhidi. Edző: Tamás Zoltán. SZESE Győr: Földes 4, Horváth B. 9, Bíró 10, Szántosi 16, Szabó G. 11, Flachner K. 10. Csere: Lengyel (liberó), Leiner, Apáti, Falvay. Edző: Fehér Tibor.

A Sümegi RE alakulata nagy csatában győzte le a SZESE Győr gárdáját
Fotó: Penovác Károly/Napló

Szorosan indult a találkozó, fej fej mellett haladtak a csapatok (7-8), de a második technikai szünethez érve már négy ponttal a hazaiak vezettek (16-12). A Sümegnek a szett végéig sikerült megtartania ezt a különbséget. A második játékrészben fordult a kocka, a házigazda gyakorlatilag végig futott az eredmény után, és a SZESE egyenlíteni tudott. A harmadik felvonásban sem volt nagy különbség a két fél között, viszont a mérkőzés legeredményesebbje Kunert, valamint a sümegi nevelésű Péter és Németh Z. remek megmozdulásaival sikerült behúzni ezt a játszmát is. Az utolsó szettben végig a Sümeg vezetett 2-3 ponttal és izgalmas hajrában nyert.

A találkozón Kunert Mátyás 17 pontig jutott, míg a fiatal Péter Benedek14 pontot szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában