labdarúgó NB III

2019.09.08. 19:12

A volt gólkirállyal, Kenesei Krisztiánnal felálló Komáromot verte a VLS

Roppant fontos győzelmet aratott a VLS Veszprém: a labdarúgó NB III hatodik fordulójában Komáromban szerezte meg első sikerét a Pető-legénység.

Bényi Kálmán

A VLS Veszprém magabiztosan vezeti a mezőnyt

Fotó: Penovác Károly/Napló

Komárom–VLS Veszprém 0–1 (0–0)

Komárom. Jv.: Leél-Őssy Á. Komárom VSE: Rigó – Módi, Schiller, Végh T., Tóth I. (Molnár S.), Tóth P., Bán (Göblyös), Katona, Hajba, Kenesei, Végh B. Edző: Bozsik Péter.

VLS Veszprém: Deczki – Zachán, Felber, Dobsa, Füleki (Venczel), Gálfi (Markó), Somogyi, Molnár B. (Gulyás), Vass, Lőrincz, Kiliti. Edző:

Gólszerző: Gálfi.

A komáromi vasutasok már a mérkőzés előtt ki akarták zökkenteni a veszprémieket, akiknek húsz percet kellett várni egy vasúti átjáró előtt, mire átjutottak a pályához.

Az első félidőben veszélyes kontrákkal próbálkozott a VLS, Gálfi két nagy lehetőséget is elügyetlenkedett ebben a játékrészben.

A szünet után az 58. percben aztán sikerült megszerezni a vezetést: Molnár kiugratta a jobb oldalon Somogyit, pontos középre adását Lőrincz kapura lőtte, a hazai hálóőr nagy bravúrral hárított, azonban a labda a bal oldalon érkező Gálfi elé pattant, aki higgadtan a jobb alsó sarokba passzolta, 0-1.

A játék képe a gól után sem változott, veszélyes kontrákkal támadott a VLS, és a védelem is biztos lábakon állt.

Összességében erővel is jobban bírta a veszprémi gárda, a találkozó után a komáromiak is elismerték, hogy a vendégek megérdemelték a győzelmet.

Jók: senki, ill. egész csapat.

Pető Tamás: – Nyertünk, és ez a legfontosabb. Több gólszerzési lehetőségünk volt, amelyből egyet sikerült gólra váltani. Újra vezettünk, és ezúttal sikerült a meccs végéig megtartani az előnyünket. Sokat dolgoztunk ezért a három pontért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában