Jöhet a tizenkilencedik!

2019.02.09. 07:00

Az egyik legerősebb rivális otthonában szerepelnek a veszprémiek

Bravúros teljesítmény szükséges, hogy a Hoya Pannon Egyetem Veszprém gárdája megőrizze veretlenségét a kosárlabda NB I/B piros csoportjában, ugyanis a BKG-Príma SE a mezőny egyik legjobb csapata.

B. Virág Rita

A Hoyára (a labdával Szabó) nagy csata vár

Fotó: Penovác Károly/Napló

A múlt heti MAFC ellen megnyert rangadó után (98-90) a Hoya PE Veszprém kosarasai jól tudják, nem lankadhat a figyelmük jottányit sem, hiszen a piros csoportban most már minden rivális az ő skalpjukra vadászik a piros csoport mezőnyében.

Vasárnap a BKG-Príma SE otthonában is kötelező a lehető legjobbjukat hozni a bakonyiaknak, hogy makulátlan mérlegüket megőrizzék és továbbhaladjanak céljuk, az alapszakasz győzelem felé.

A Hoyára (a labdával Szabó) nagy csata vár
Fotó: Penovác Károly/Napló

A Szigetszentmiklós azonban nem ígérkezik könnyű ellenfélnek, jelenleg a tabella negyedik helyén áll tizenhárom győzelemmel és öt vereséggel

Az eddigi öt fiaskót pedig a három dobogóstól (Veszprém, MAFC, OSE), valamint a MEAFC csapatától szenvedte el.

A BKG-Príma SE hazai pályán kifejezetten jó mutatókkal bír, hétszer nyert és csak kétszer hagyta el vesztesen a pályát (-MAFC 89-100, ill. -OSE 60-73).

Keretét erősíti a tavaly még Veszprémben pattogtató Kovács Soma, de az idegenlégiósra, Seth Kenan Bergre is érdemes lesz odafigyelniük a vendégeknek.

A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában