Australian Open

2018.01.21. 12:55

Babos villámgyőzelemmel kezdett vegyes párosban

Babost Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán sima győzelemmel kezdte meg szereplését vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Melbourne, 2018. január 17. Babos Tímea és az indiai Rohan Bopanna stratégiát egyeztet az Ellen Perez, Andrew Whittington ausztrál kettõs ellen játszott mérkõzésen az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosának elsõ fordulójában Melbourne-ben 2018. január 21-én. (MTI/EPA/AAP/Tracey Nearmy)

Forrás: MTI/EPA/AAP

Fotó: Tracey Nearmy

A viadal honlapja szerint a vasárnapi nyitófordulóban Babosék a hazai Andrew Whittington, Ellen Perez duó ellen léptek pályára, s mindössze 53 perc elég volt számukra a sikerhez.

A magyar, indiai kettős egyszer sem veszítette el adogatását a találkozón, viszont háromszor nyerte el a rivális szervajátékát, így 6:2, 6:4-re győzött.

A női párosban is nyolcaddöntős Babos, illetve Bopanna a 16 között a Franko Skugor, Vania King horvát, amerikai párossal találkozik.

vegyes páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Rohan Bopanna, Babos Tímea (indiai, magyar)-Andrew Whittington, Ellen Perez (ausztrál) 6:2, 6:4

Borítókép: Babos Tímea és az indiai Rohan Bopanna stratégiát egyeztet az Ellen Perez, Andrew Whittington ausztrál kettős ellen játszott mérkőzésen az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosának első fordulójában Melbourne-ben 2018. január 21-én. 

MTI / EPA / AAP / Tracey Nearmy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában