Sport

2017.05.18. 07:47

Albán ellenfelet vert a veszprémi ketrecharcos (Videóval)

Veszprém - Két veszprémi harcos is ketrecbe lépett a közelmúltban Bécsben egy meghívásos gálán.

Horváth Gábor

Meghívásos ketrecharc gálát rendeztek nemrég az osztrák fővárosban. A viadalon, amelynek egy modern kosárlabdacsarnok adott helyet, két veszprémi harcos – Lele Szilárd és Borsik Dániel (mindketten Veszprémi Rendőr SE) - is részt vett.

A verseny eredetileg amatőr kiírással volt meghirdetve, a helyszínen derült ki, hogy profi szabályok szerint kell küzdeni. A magyarok így is vállalták a megmérettetést.

Lele Szilárd (jobbra) gyorsan legyőzte tapasztaltabb ellenfelét Fotó: a szervezők

A 100 kg-os súlycsoportban induló Lele Szilárd (edző: Tóth Tamás, Németh Krisztián) egy tapasztalt albán vetélytársat kapott, de ez a ketrecben nem látszott. A veszprémi fiú rövid ütésváltás után földre vitte ellenfelét, akit aztán a jiu-jitsu edzéseken betanult hátsó fojtással az első menet végén feladásra kényszerített.

Borsik Dániel (75 kg, edző: Németh Krisztián), aki mögött mindössze egy éves bokszmúlt áll, mérkőzése elején ügyesebb volt ellenfelénél, aki azonban padlóra vitte és végül legyőzte.

Lele Szilárd küzdelme:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!