Sport

2016.03.06. 15:29

BFC: brutálisan fontos pontok

Balatonfüred, Sárvár - Kiesési rangadót nyert a labdarúgó NB III-ban szereplő Balatonfüredi FC, amely nagy csatában, idegenből hozta el a három pontot.

Horváth Gábor

Sárvár-BFC 0:1 (0:1)
Sárvár, 100 néző. V.: Molnár. Sárvár FC: Osvald - Csákvári (Koronczai, 46.), Subicz, Horváth, Ambrus, Rajos, Manganelli, Németh (Sipos, 72.), Bezdi, Tóth, Ódor (Kocsis, 61.). Edző: Takács Gábor.
Balatonfüred FC: Hársfalvi - Somodi, Gál, Böröczky, Emperger, Baldauf, Polareczki, Rápó (Bánhidi, 71.), Tóth, Switzer (Habi, 84.), Petruska. Edző: Lantai Balázs.
Kiállítva: Tóth a 76., Bezdi a 81. percben.

A BFC (Böröczky Bálint) fontos lépést tett a bennmaradásért (Fotó: Balogh Ákos)

A 17., sereghajtó Balatonfüredi FC a 15. helyen álló Sárvár FC otthonába látogatott az NB III nyugati csoportjának 21. fordulójában.

A bennmaradásért harcoló Balaton-partiak számára égetően fontos volt a pontszerzés, lehetőleg a győzelem kivívása.

Ez végül sikerült a Lantai-csapatnak, amely szervezett játékkal nyert. A fürediek már korán vezetést szereztek, Switzer talált be a 16. percben, s hiába voltak meg a helyzetei a hazaiaknak is, a BFC eredményesen őrizte előnyét. A Füred összességében megérdemelten fektette két vállra a hajrában kilenc emberre fogyatkozó Sárvárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!