Sport

2016.03.28. 12:06

BFC: hazai fiaskó a listavezető ellenében

Balatonfüred - Rossz napot fogtak ki a fürediek, így nem volt esélyük a pontszerzésre a listavezető ellen a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

Balatonfüred-FTC II 0:2 (0:2)
Balatonfüred, 400 néző. V.: Görög. BFC: Hársfalvi - Gólya, Gál, Böröczky, Emperger - Baldauf, Somodi (Bánhidi), Rápó (Habi), Tóth - Switzer (Wágner), Petruska. Edző: Lantai Balázs. FTC II: Rácz - Silye, Popov (Hodgyai), Gyurácz, Farkas - Szpirulisz, Gőbölös, Adamcsek, Kovács K. (Lipcsei) - Cseszlai, Zsivoczky-Pandel (Szenes). Edző: Lipcsei Péter.
Gól: Gyurácz (8.), Kovács K. (20.).

Szép számú nézősereg előtt az eddig jó formát mutató hazai gárda bizakodó hangulatban várta a találkozót, de a listavezető hamar lehűtötte a kedélyeket: a 8.percben jobb oldali szöglet után Gyurácz fejelt a hosszú felső sarokba, 0:1. A góltól láthatóan megrogyott a BFC és a 20. perc újabb vendégtalálatot hozott. Ekkor jobb oldali szöglet után a labda átszállt a védők felett és a bal oldalon egyedül hagyott Kovács lőtt a kapu bal oldalába, 0:2.

A második játékrészt a cserékkel átszervezett hazai csapat jobban kezdte, de a vendégek védelme minden próbálkozást csírájában elfojtott. A pályán nagy küzdelem folyt, de a kapuk nem forogtak veszélyben.

A meccset hamar eldöntő listavezető ellen a rossz napot kifogó füredi gárdának esélye sem volt a pontszerzésre.

Lantai Balázs: - Egyéni hibák, fegyelmezetlenségek miatt egy értékelhetetlen első, és egy kicsivel jobb második félidőt produkáltunk.A listavezető ellen ez kevés volt .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!