Sport

2017.02.25. 19:27

BKSE: fontos siker idegenben

Balatonfüred, Komló – Harminc gólt szerzett idegenben a Balatonfüredi KSE szombaton a kézilabda NB I-ben. A vendégeknél számos jó egyéni teljesítmény akadt.

Horváth Gábor

Komló-BKSE

27:30 (11:14)

Komló. V.: Herczeg, Südi. Komló: Selymes – Gebhardt 7 (4), Obradovic 3, Jerkovic 4, Pribanic 1, Katzirz 1, Markovic 8 (1). Csere: Granic, Hoffmann, Szögi, Marcsek, Kékesi 1, Szöllősi 2, Nagy, Szkokán, Pethő. Edző: Kilvinger Bálint. Balatonfüredi KSE: Fazekas – Gábori 2, Kemény 3, Debreczeni 1, Gerdán, Győri 9 (3), Varsandán 2. Csere: Ristanovic (kapus), Zdolik 4, Kasparek, Semenov 1, Németh 1, Petrovski 7, Szilágyi, Kancel, Nemes, Edző: Csoknyai István.

Kiállítások: 4, ill. 10 perc.

Hétméteresek: 6/5, ill. 3/3.

A BKSE (Kemény László) mind a két pontot elhozta Komlóról

A hazaiak kezdtek jobban (4. perc: 2:0), de a Balatonfüredi KSE gyorsan megfordította az állást és Győri góljaival kezdeményezett, 12. perc: 4:5.

Ezután a Komló vette magához a irányítást, ám leszakítaniuk nem sikerült a vendégeket, Semenov, majd Petrovski egyenlített (22. perc: 8:8), a félidő hajrája pedig a füredieké volt.

Minimális előnnyel kezdhette tehát a második játékrészt a Balaton-parti alakulat, amely jól állta a rohamokat. Az egyik ilyen után a komlóiak 18:19-re zárkóztak, és még 15 perc hátravolt a csatából. A Füred gyorsan visszaállította a négygólos különbséget (49. perc: 19:23). A házigazda nem adta fel, az 54. percben 22:24-et mutatott az eredményjelző, ám három füredi gól ezután végleg eldöntötte a pontok sorsát.

Jó formában, koncentráltan kézilabdázott a Balatonfüredi KSE, amely egy nehéz meccset teljesített sikeresen.

Csoknyai István: - Jól játszottunk, számos jó egyéni teljesítmény akadt a csapatban. Örvendetes, hogy 30 gólt lőttünk. Talán még nagyobb arányban is nyerhettünk, de így is boldogok vagyunk, fontos két pontot szereztünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!