Sport

2015.10.31. 19:18

BKSE: kikapott a kieső jelölttől

Budapest - Nem várt vereséget szenvedett el a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda együttese az idén gyengélkedő PLER otthonában. Csoknyai István szakvezető szerint kifejezetten rossz felfogásban játszottak tanítványai.

B. Virág Rita

PLER-BKSE 27:25 (15:12)
Budapest, 350 néző. V.: Halász, Tarnavölgyi. PLER Budapest: Tóth N. 1 - Bujdosó 2, Oláh 2, BAKOS Gy. 5, Kocsi, RADNEJOVIC 8, Bohács. Csere: Kránitz (kapus), Tóth P. 1, Leimetter 2, Laurencz, Benmiloud 2, Fiar, Mikita, Farkas, NAGY SZ. 4. Edző: Hutvágner István. Balatonfüredi KSE: Fazekas – Gábori 2, Petrovski 1 (1), Szöllősi 3 (1), BÁNHIDI 6, Zdolik 6, Bóka 3. Csere: Rózsavölgyi (kapus), Gerdán, Németh B. 1, Győri, Törteli 1, Déber, Ligetvári 1, Kasparek 1, Kemény. Edző: Csoknyai István.
Kiállítások: 10, ill. 14 perc.
Hétméteresek: 5/4, ill. 3/2.

Jól kezdte a mérkőzést a BKSE, a 4. percben, többek közt Bánhidi duplájával, 4:1-re vezetett. Ekkor azonban két gyors indítás után visszakapaszkodott a PLER, és 4:4-re alakult az állás a 8. percben. A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, rengeteg hiba csúszott a játékba, 24. perc: 11:11. A félidő utolsó négy percében a hazaiak jobban összpontosítottak és ennek köszönhetően 15:11-re elhúztak. A balatonfürediek időntúli hetessel szépítettek.

Sajnos a második játékrész elején az öltözőben ragadt a vendég gárda, a 33. percben 18:13-at mutatott az eredményjelző. Próbált visszajönni a mérkőzésbe a Balatonfüred, ám nem tudott közelebb férkőzni a PLER-hez, az 50. percben 23:18-ra vezetett a házigazda. Hektikus utolsó tíz perc következett, mindkét csapat minden erejét bevetve küzdött, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést, de így sem csökkent a különbség, 55. perc: 25:20. Az utolsó percekben még egy elkeseredett rohamot indított a BKSE, ez azonban csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

A jobban játszó PLER megérdemelten nyert, de sajnos a fiatal játékvezetők sem álltak a helyzet magaslatán.

Csoknyai István: - Az első tíz percet leszámítva nagyon rossz felfogásban játszottunk, nem tudtuk megismételni a keddi jó játékot. A PLER kihasználta gyenge pillanatainkat és összeszedett játékkal, megérdemelten tartotta otthon a két pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!