Sport

2009.05.09. 02:27

Bronzos helyért a csata

Veszprém - A szombati kosárlabda-mérkőzés mindkét résztvevője hajszállal maradt le a bajnoki döntőről az NB I/B-s bajnokságban.

Novothny Ottó

A veszprémiek kétszeri hosszabbítás után maradtak alul a Salgótarjánnal szemben, míg a nagykanizsaiak az összevetésben mindössze egyetlen ponttal teljesítettek gyengébben a soproniaknál.

 

- Tulajdonképpen két csalódott csapat lép pályára Kanizsán - mérlegelt Molnár István, a VESC mestere. - Ettől függetlenül sportemberek küzdenek egymással, olyanok, akik nyerni szeretnének. A harmadik hely mindkét alakulat számára gyógyír lenne az előzőek miatt.

 

A két társulat egymás elleni csatája a bajnokság alapszakaszában felemás statisztikát eredményezett. Nagykanizsán hosszabbítás után nyert a Veszprém, majd a Vetési gimnáziumban a vendégek diadalmaskodtak.

 

Az egyetemistáknál ezúttal mindenki pályára léphet, beteg nincs, noha Mérész és Hidi azért kisebb sérülésekkel bajlódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!