új szerepben

2020.07.18. 19:14

Casillas visszatér a Real Madridhoz

A korábbi kapus Florentino Pérez klubelnök tanácsadója lesz.

FC Portos goalkeeper Iker Casillas from Spain during Premier League 2016/17 match between Os Belenenses and FC Porto, Estadio do Restelo in Lisbon on November 26, 2016. (Photo by Bruno Barros / DPI / NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Öt évi távollét után új minőségben visszatér a Real Madridhoz Iker Casillas, a spanyol futballcsapat korábbi legendás kapusa.

A Marca című spanyol sportnapilap híre szerint Florentino Pérez klubelnök tanácsadója lesz a világ- és kétszeres Európa-bajnok, akinek teljes feladatkörét a következő hetekben határozzák meg. Casillasnak szimbolikus szerepet is szánnak: a Real Madrid nagyköveteként is számítanak rá.

A 39 éves Casillas tavaly május elején hagyott fel az aktív játékkal, miután futballkarrierje utolsó állomásán, portugál csapata, a Porto edzésén szívrohamot kapott.

A Real Madridban 725 mérkőzésen védett, a válogatottban 167 fellépése volt, amivel a spanyol örökranglistán az első helyet foglalja el.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!