teremlabdarúgó-bajnokság

2018.02.27. 20:24

Csóti győzelemmel ért véget a Takácsi Kupa

Jól sikerült a Takácsi Kupa 2018 elnevezésű teremlabdarúgó-bajnokság, melyen 16 csapat mérte össze tudását.

Polgár Tibor

A győztes csóti csapat, amely biztosan nyert a fináléban Fotó: Szabó Endre Lászlóné

A Takácsi Sportegyesület és a Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség második alkalommal rendezett közösen teremfocitornát a megyei harmadosztályban szereplő csapatok számára. Míg tavaly csak nyolc, addig idén már 16 társaság nevezett be a sporteseményre. Az elődöntőkben Nemesgörzsöny egy góllal bizonyult jobbnak Takácsi második csapatánál, Csót pedig 6:1-re kiütötte Kéttornyúlakot.

A győztes csóti csapat, amely biztosan nyert a fináléban Fotó: Szabó Endre Lászlóné

A bronzmeccsen Takácsi II 3:0-ra győzött Kéttornyúlak ellen, míg a döntőt Csót magabiztosan 4:1-re nyerte meg Görzsönnyel szemben. A legjobb játékos a nemesgörzsönyi Szabó Attila, a legjobb kapus a csóti Horváth Gyula, a gólkirály a Takácsi I-ben szereplő Hardi Dávid lett. A legjobb takácsi játékosnak Kalányos Lászlót, a legsportszerűbb csapatnak Kéttornyúlakot választották. Gezcő László szervező elmondta, a visszajelzések alapján jövőre még több csapat jelentkezésére számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában