Sport

2017.05.12. 17:26

DVTK-Mezőkövesd kiesési rangadó lesz

HAZAI KÖRKÉP - A 31. forduló következik hétvégén a labdarúgó-élvonalban.

Horváth Gábor

Az élen fej fej mellett haladó Honvéd és Videoton egyaránt alsóházi csapattal játszik.A pontvadászatban vezető Budapest Honvéd a tizen-egyedik helyen álló, azaz a kiesés elől menekülő MTK csapatát fogadja a 31. játéknapon.

Az éllovashoz hasonlóan szintén 56 ponttal (ám eggyel kevesebb győzelemmel rendelkező) Videoton idegenben lép pályára, az Újpest vendége lesz.

A lila-fehérek hetedikek a tabellán, de még nem biztosították be a bennmaradást.A harmadik Ferencváros a Debrecent fogadja, míg a negyedik helyen tanyázó Vasas idegenben játszik a Haladással.Az azonos pontszámmal (35) álló Diósgyőr és Mezőkövesd kiesési rangadót játszik egymással.

A forduló programja, szombat, 18.00: Ferencváros- Debrecen, Paksi FC-Gyirmót FC, Diósgyőri VTK- Mezőkövesd Zsóry FC, Budapest Honvéd-MTK Budapest, Swietelsky Haladás- Vasas (Sopronban), 20.30: Újpest FC-Videoton FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!