Sport

2016.10.12. 20:10

Egy ide, egy oda - A Sopront könnyedén legyőzték a bébik

Balatonfűzfő - Egy-egy győzelemmel, illetve vereséggel kezdte a szezont a BVK baby korosztályú csapata a DVL első fordulójában.

Heffler Péter

A hétvégén rendezték a Dunántúli Vízilabda Liga baby korosztályú (2006-ban és később születettek számára kiírt) bajnokságának első fordulóját, melynek a győri Magyar Vilmos uszoda adott otthont.

Di Croce Dávid Mattia (sárga sapkában) nyolc gólt szerzett
Fotó: Nagy Balázs

A Balaton Vízilabda Klub a Maser Márk, Bakos György, Di Croce Dávid Mattia, Kiss Barnabás, Müller Zsombor, Kitzvéger Nikolett, Fejes Milán, Slavonics Bendegúz, Kovács Radakund, Sárvári Benett, Szántód László, Finta Zsuzsanna, Tamás Elina, Erdélyi Zalán, Vastag Zselyke, Molnár Luca összetételben előbb a Soproni VSE csapatával mérkőzött és győzött 15:4 arányban, majd nagyot harcolva, de 14:4-re alulmaradt a házigazda Győri VSE-vel szemben.

A fordulón Di Croce Dávid Mattia nyolc, Kiss Barnabás hat, Müller Zsombor pedig öt találatig jutott. A BVK legkisebbjei számára november 13-án következik majd a folytatás Sopronban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!