Sport

2017.05.15. 08:23

Egy lépésre a dobogótól

Budapest - Szita, Gyene és Tóth vezérletével újabb fölényes és magabiztos győzelmet ért el a Telekom Veszprém U23-as gárdája, így megnyílt az út előtte, hogy fellépjen a dobogóra. A csapat jelenleg negyedik helyen áll, ám amennyiben az utolsó fordulóban legyőzi a PLER csapatát, legalább hat góllal, akkor érmet szerezhet.

B. Virág Rita

Pénzügyőr-Telekom U23 24:34 (12:16)

Budapest, 200 néző. V.: Kiu G., Kiu T. Telekom Veszprém U23: Nagy B. - Molnár B. 1, Szita 7, Ubornyák 1, Szeitl 4, Tóth A. 8 (2), Gyene 7. Csere: Szél, Gödör (kapusok), Bábos, Ernei 3, Hanák, Kristóf, Schmid 1, Süle, Szakály 2. Edző: Rapatyi Tamás, Tombor Csaba.

Kiállítások: 8, ill. 4 perc.

Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2.

Az elmúlt héten megkezdődtek az érettségi vizsgák, a Telekom Veszprém U23-as gárdájából többen is érdekeltek voltak, ám a Pénzügyőr elleni csatát, a tanulás mellett, így is vállalták.

A sereghajtó otthonában gyorsan három gólos előnyt szerzett a veszprémi csapat, s ez a különbség gyakorlatilag a félidő végéig megmaradt (12:16).

Szünet után tíz perc alatt majdnem megduplázták előnyüket a bakonyiak (40. perc: 16:23), nem volt kérdés, a negyedik helyen álló fiatalok számára csakis a két pont megszerzése volt az elfogadható eredmény. A gólszerzésben élen járt Szita, Gyene és Tóth Attila is, hárman együtt 22 találatig jutottak.

A hajrában is szépen termeltek a Telekomosok és végül magabiztos, fölényes győzelmet arattak.

Rapatyi Tamás: - Ma nem nyújtottunk kimagasló teljesítményt, de a két pont megszerzéséhez ez is elég volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!