Magyar Kupa

2019.04.16. 20:19

Egygólos előnyt szerzett a Loki ellen a Vidi

A MOL Vidi FC 1-0-ra legyőzte a vendég Debrecent kedden a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

Székesfehérvár, 2019. április 16. A székesfehérvári Futács Márkó (k) gólt szerez a labdarúgó Magyar Kupa elõdöntõjében megrendezett MOL Vidi FC - Debreceni VSC mérkõzésen a székesfehérvári MOL Arénában 2019. április 16-án. Jobbra a debreceni Tomás Kosicky. MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

Kiválóan kezdte a mérkőzést a Vidi, Futács Márkó közeli fejesével már a harmadik percben vezetett. A gólt követően átvette a játék irányítását a Debrecen, és Varga Kevin felső lécen csattanó lövésénél az egyenlítéshez is közel járt. Rákapcsolt a hazai gárda is, Futács kis híján megszerezte saját maga és csapata második találatát, Tomás Kosicky azonban nagy bravúrral védett. A félidő hajrája ismét a vendégeké volt, ennek ellenére egyenlíteni nem tudtak.

A fordulást követően is lendületben maradtak a hajdúságiak, akik több veszélyes lövéssel próbálkoztak. Nyomott a Loki, miközben a Vidi erejéből többnyire csak védekezésre futotta. A hazaiak a meccs végén emberhátrányba kerültek Juhász Roland kiállítása miatt, majd Marko Nikolic vezetőedzőt is elküldte a padról Farkas Ádám játékvezető, de a székesfehérváriak így is megőrizték egygólos előnyüket.

A visszavágót jövő kedden rendezik Debrecenben.

Borítókép: A székesfehérvári Futács Márkó (k) gólt szerez a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében megrendezett MOL Vidi FC – Debreceni VSC mérkőzésen a székesfehérvári MOL Arénában 2019. április 16-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!