zöld csoport

2017.12.15. 10:40

Egyre nehezebb helyzetben a Motax KC Pápa

Óriási csatában maradt alul a Motax KC Pápa a férfi kosárlabda NB I/B zöld csoportjában, s az újabb vereséggel egyre nehezebb helyzetben van a gárda.

B. Virág Rita

Eger-Motax Pápa 67:64 (22:22, 16:7, 16:19, 13:16)

Eger, 60 néző. V.: Vida B., Major Á., Győrfy R. EKE Eger KOK: Csákvári 13, Szicsák 10, Mészáros B. 2, Szabó G. 25, Illés 6. Csere: Ungi 9, Horváth R. 2, Veres, Pomázi. Edző: Váczi Péter. Motax Pápai KC: Keller 12, Horváth G. 21/6, Schveighoffer 5, Kálmán 16/6, Horváth A. 1. Csere: Fülöp 9/3, Presing, Domján, Hadnagy, Németh A., Kocsis. Edző: Vajda Balázs.

A két alsóházi alakulat randevúja kiegyenlített csatát hozott. Az első negyedben felváltva estek a kosarak, egyik fél sem tudott jelentős előnyt kicsikarni a negyed végére, így döntetlen állásról fordultak a felek a második etapra.

Itt állva hagyta ellenfelét az Eger, és bár a hazaiak sem brillíroztak, elég pontatlanok voltak, de a jóval többet hibázó Pápa kilenc pontos hátrányt szedett össze (38:29).

A térfélcsere után igyekezett javítani a Pápa, mindent egy lapra feltéve próbálta ledolgozni a hátrányát. Ezt a negyedet három ponttal meg is nyerte a Veszprém megyei alakulat, így már csak hat volt a két csapat között (54:48).

Az utolsó játékrészben is a Motax dominált, azonban az Eger hazai pályán már nem engedte ki kezéből a győzelmet. A Motax KC zsinórban negyedszer szenvedett vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában