Hortoványi Dávid

2018.08.07. 15:26

Elhunyt társukra emlékeztek a focitornán

Negyedik alkalommal rendezték meg a Hortoványi Dávid kispályás labdarúgó emléktornát a településen.

Horváth Gábor

A Haszkovó csapata végzett az első helyen

A szervező Haszkovó kispályás futballegyüttes az autóbalesetben elhunyt barát, és csapattárs tiszteletére tartja meg minden nyáron a tornát, amelynek a tavalyi alkalomhoz hasonlóan ezúttal is a veszprémi műfüves edzőközpont adott otthont.

Idén hat csapat vett részt a viadalon, amely a Haszkovó sikerével zárult, a második helyen a Hajnalcsillag végzett, a harmadikon a DS Optim, a negyediken a Winner Team, az ötödiken a Huti Team, a hatodikon pedig Rolómester zárt.

A legjobb kapusnak Hunyadvári Balázs (Hajnalcsillag), a legjobb játékosnak Felföldi Patrikot (DS Optim) választották. A gólkirályi címet Miskei István (Haszkovó) szerezte meg. Az idén életre hívott Fair Playboy-díjat a fiatal csapattal felálló, és remekül szereplő Winner Team kapta.

A Haszkovó csapata végzett az első helyen

A szervezők köszönetet mondtak Böröcz Sándornak és Jung Edinának a díjakért, valamint Szalai Szabolcsnak a rendezésben nyújtott segítségért. A résztvevők az esemény végén ígéretet tettek, jövőre ismét találkoznak a futballpályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában