Sport

2016.01.04. 12:03

Elrajtolt a megye egyik legnépszerűbb teremtornája

Balatonfüred - Az Atom Anti és a Korona szerezte a legtöbb gólt a balatonfüredi téli teremlabdarúgó- bajnokság nyitányán.

Horváth Gábor

Korábban beszámoltunk róla, idén 32 együttes méreti meg magát a balatonfüredi körzeti téli teremlabdarúgó bajnokságban.

A hagyományoknak megfelelően a népszerű torna selejtezővel kezdődött a Balaton Szabadidő Központban. A résztvevők nyolc csoportba osztva, három forduló alatt döntik el, hogy ki, melyik osztályban kerül.

Fotó: Penovác Károly

Az első játéknapon máris nagy csatákat láthattunk, illetve akadtak kiütéses sikerek is. Az Atom Anti, a Korona, a Bádogos, a Berhida és a Pokol Team igen magabiztos, kapott gól nélküli győzelmeket aratott.

Az első forduló eredményei: Nívó-Pécsely Up 2:1, Red Scorpions Pécsely-Tótvázsonyi Légió 5:1, Bádogos-Cselzi FC 6:0, Popeye Laguna FC-Gyaka FC 3:0, Pancserek-Csopak Up 5:3, Black City-Vitaking 5:2, Atom Anti Bt-BMF SC 7:0, Balaton Alarm-Alsóörs 2:1, Korona Panzió-Szepezd SC 7:0, Ada Bau Favorit FC-DS Optim 2:4, Racer-Füred Junior 6:1, La Riva-Zibunda 5:1, Döma Borház SE-Kinizsi TE 2:1, Berhida SC-Zánka SE 6:0, Pokol Team-Pocca Pince 6:0, Keménymag-Balatonszőlős 0:5. A második kört szombaton rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!