felkészülési torna

2018.10.25. 11:51

Erdélyből is válogatott a kapitány

Három veszprémi játékossal a soraiban utazik Horvátországba a magyar futsalválogatott, amely szombattól felkészülési tornán szerepel Porecben.

Horváth Gábor

Komáromi Péter (jobbra) és Dávid Richárd (a háttérben) továbbra is tagja a válogatott keretnek, mellettük Tatai József kapott meghívót Veszprémből a nemzeti csapatba

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Turzó József szövetségi kapitány négy új játékost hívott meg a nemzeti együttes keretébe, Veszprémből pedig ezúttal hárman lesznek ott a válogatottban.

Komáromi Péter (jobbra) és Dávid Richárd (a háttérben) továbbra is tagja a válogatott keretnek, mellettük Tatai József kapott meghívót Veszprémből a nemzeti csapatba Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az 1. FCV színeit Tatai József, Komáromi Péter és Dávid Richárd képviseli. Ami az újoncokat illeti, Hadnagy István és Miklós Tamás az erdélyi Székelyudvarhelyről, Józsa Tamás Csömörről, Harmati Tamás Berettyóújfaluból csatlakozott a csapathoz.

A válogatott szombaton Bosznia-Hercegovinával, vasárnap Görögországgal, hétfőn Szlovéniával, kedden Kuvaittal játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában