kézilabda nb I

2019.05.02. 20:00

Esélyesként lép pályára a BKSE

A Komlót fogadja ma a Balatonfüredi KSE a férfi kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Utolsó előtti hazai mérkőzését játssza ma a 2018/2019-es idényben a füredi csapat, amely legutóbb, múlt szombaton egy góllal nyert a Budakalász vendégeként.

Fazekas Nándor kapus remek formában van Fotó: Pesthy Márton/Napló

– A Kalász jó formában van, ezt tudtuk, és arra is számítottunk, hogy nehéz meccs vár ránk. Így is történt, aztán az izgalmas küzdelem végén a hajrát mi bírtuk jobban, ehhez nagyban hozzájárult Fazekas Nándor nagyszerű teljesítménye – foglalta össze a negyedik helyen álló BKSE szakvezetője, Csoknyai István.

– Két hazai meccs következik, ha ezeken begyűjtjük a pontokat, megvan a negyedik hely. A Komló rapszodikus csapat, tud nagyon jól és gyengén is teljesíteni, veszélyes ellenfél. Jó állapotban vagyunk, de oda kell figyelnünk, senki ellen sem lehet biztosra menni. A jó védekezés és gyors kontrajáték mellett fontos, hogy türelmesen kézilabdázzunk. Úgy látom, hogy a fiúk most élvezik a játékot, nincs rajtuk különösebb nyomás – fogalmazott az edző, aki ezúttal sem számíthat Hornyák Péterre, és a sérült szélső mellett még mások játéka is kérdőjeles.

A nyolcadik helyen álló Komló elleni bajnoki 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában