Sport

2016.04.01. 11:51

Extrát kell hozni

Balatonfüred - A Balatonfüredi KSE letudta azokat a meccseket (legalábbis egy részüket), amelyeken nem volt esélye, most jöhet a pontgyűjtési időszak, de...

Horváth Gábor

A kézilabda NB I idei rájátszását három vereséggel kezdte a Balatonfüredi KSE: ez a Szeged és a Veszprém ellen borítékolható volt, ahogyan a tatabányai sikerhez is bravúr kellett volna. A következő találkozón már messze nem esélytelen a BKSE, a Váci KSE otthonából (vasárnap, 18.00) el kellene hozni a pontokat, de ez több szempontból sem lesz egyszerű.

- Nagyon fontos meccs előtt állunk, el kellene kezdenünk a pontok gyűjtését - kezdte Csoknyai István, a fürediek szakvezetője ugyanakkor figyelmeztetett: ezúttal is erős vetélytárs vár rájuk.

Szöllősi Balázsék vasárnap a Vác otthonában játszanak Fotó: Penovác Károly

A váciakat az alapszakaszban sem volt könnyű megfogni, ráadásul a VKSE szerdán egy góllal legyőzte a jóval esélyesebb Csurgót. Ez figyelmeztető jel a sérülésektől sújtott Balaton-parti csapatnak. - Vannak problémáink. Úgy tűnik, Kasparek combsérülés miatt hosszabb távra kidőlt, Petrovski még nem épült fel, ahogyan Kemény sem száz százalékos. Ugyanakkor nagyon elszántan készülünk, tudjuk, hogy össze kell fognunk. Most mindenkinek többet kell vállalnia, a sikerhez extra teljesítményre, különösen extra védekezésre lesz szükségünk - fogalmazott Csoknyai István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!