Sport

2017.08.17. 17:33

Ezerötszázan nézték a Telekom Veszprém edzését

VESZPRÉM Nyilvános edzést tartott a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese, amelyre több mint ezer szurkoló volt kíváncsi.

B. Virág Rita

Ljubomir Vranjes szakvezető nyitottságát mi sem jelzi jobban, hogy augusztus 17-én a szurkolók is bepillantást nyerhettek a csapat mindennapjaiba. A gárda ugyan gőzerővel készül a 2017/18-as szezonra, azonban Vranjes edző tökéletesen tudja, a drukkerek nélkül vajmi keveset ér egy-egy győzelem.

A lelátók szépen megteltek, a veszprémi szimpatizánsok testközelből láthatták a régi és új játékosokat. A jó kedélyű tréning előtt a sajtó kapott lehetőséget.

Ljubomir Vranjes, a Telekom szakvezetője elmondta, nem kívánnak új irányítót igazolni Aron Palmarsson helyére, a jelenlegi kerettel szeretnék megoldani az előttük álló feladatokat.

Ahogy megírtuk, az idén öt új játékos érkezett a csapathoz: a macedón balszélső Dejan Manaskov (RN Löwen), a norvég jobbátlövő Kent Robin Tönnesen (Füchse Berlin), a francia balátlövő William Accambray (PSG), valamint Győri Mátyás irányító (BKSE) és Jamali Iman balátlövő (Meskov Breszt, kölcsönből vissza).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!